Svenska
Engelska

Helheten är större än delarna!

Tillsammans skapar man något som är större än vad man själv är. Det är lite av kärnan i äktenskapet.  Tillsammans ger man varandra löftet om trygghet, respekt, omsorg och kärlek. För att göra bekanta och vänner uppmärksamma på denna stora händelse och för festligheterna behövs olika sorter av tryckt material. Vi har därför utarbetat ett bröllopspaket. 

 

I bröllopspaketet väljer ni designen och får den med era namn, er information och datum, etc. 

 

I paketet ingår:

Inbjudningskort

Vigselprogram

Festhäften

Menykort

Placeringskort (utan namn) 

Tackkort

 

Tillval vi erbjuder är:

Gästbok

Ballonger

Affischer

Bildekal

Såpbubblor

Servetter

+allt annat i tryck som du önskar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cross-Media

Hos oss kan företag och skolor/högskolor drastiskt sänka sina kostnader för information genom att utnyttja våra Cross-Media-möjligheter.

 

Se fliken Cross-Media för mera information

 

QR-koder

En QR-kod (Quick Response) är en tvådimensionell streckkod. I ökande grad finns QR-koder i tryckta annonser, i affischer, på reklamtavlor och i digitala produktioner. Vi hjälper våra kunder att skapa en QR-kod.  

 

» Läs mer
 
RSS
 

 

Prisförfrågan

 

Vi strävar hela tiden efter ge våra kunder största möjliga tillfredsställelse i form av högsta kvalitet, bra priser och snabba leveranser.  Maila oss för prisuppgifter. Om du mailar över ditt utkast kan vi ge ett fast pris. Beroende på hur kort tid vi har på oss innan leverans måste ske varierar tiden för offert från oss från någon/några timmar till ett par dar. 

 

När du bifogar stora filer till mejl uppstår ofta problem eftersom de flesta mejlsystem har övre begränsningar för filstorleken. Med webbtjänsten Sprend kan du i stället överföra filer som är för stora för att skicka via mejl. Sprend är en kostnadsfri tjänst som låter dig överföra filer upp till 2 GB storlek.

  • Börja med att gå in på webbplatsen http://www.sprend.se
  • Här får du instruktioner för hur du skickar filer till tjänstens serverdator. Förutom att välja fil måste du även ange mottagarens mejladress. Om du behöver skicka känslig information går det att använda enpinkod som du då själv måste mejla till mottagaren. För att starta uppladdningen till Sprend klickar du på knappen Sprenda filen.
  • Om du behöver överföra flera filer samtidigt är det lämpligt att först packa ihop dem till en enda arkivfil via något komprimeringsprogram (gratis) som WinZip, WinRar eller StuffIt.

 

Till formuläret

 


 

Webb & reklam 

 

För att våra kunder skall kunna ge en samfälld bild både vad gäller tryckt material och på webben erbjuder alla typer av tjänster inom webb och marknadsföring.  För mera information klicka här!