Svenska
Engelska

Design för bröllopspaketet

Vi har många förslag och gör nya om du så vill. Ring eller maila oss så bestämmer vi tid när du kan komma till oss för att bestämma utförande och för känna på olika papperssorter!

 

 

Tecknade fåglar i ett bo  

Om designen

Många fåglar väljer sin partner en gång och det beslutet håller de livet ut. Fågelboet är i många kulturer symbolen för en trygg tillflyktsplats. Dessutom så är fåglarna fantastiskt söta!

Tecknat hjärta men subtila ränder i bakgrunden  

Du+Jag=!

Kärlekspar har symboliserat sin kärlek med hjärtformen i långa tider. Den finns inristad i träd och stenar, kladdad i flickors skolböcker och ritad i cementen på husgrunder. En symbol som säger allt!

Svanar bildar ett hjärta med parets namn över

 

Vacker elegans

Svanarnas elegans förundrar och fascinerar. Det är lätt att associera dem med bröllop genom deras sätt att glida genom vattnet, dela livet och sätt att ta hand om sina ungar tillsammans. För evigt!

Tecknade brudparsgrodor på näckrosblad

 

Det var en gång

Grodan som blev en prins!I sagorna finns många grodor som genom en puss blir till en prins och får sin prinsessa. Så levde de lyckliga i alla sina dagar!

Konturer av ansikten i en ring av hjärtan  

Vi i vår värld!

Vi och vår värld! Modern men kärleksfylld,  två personer möts och omges av kärlek. Vad kan bli tydligare än så?

 

 

 

QR-koder

En QR-kod (Quick Response) är en tvådimensionell streckkod. I ökande grad finns QR-koder i tryckta annonser, i affischer, på reklamtavlor och i digitala produktioner. Vi hjälper våra kunder att skapa en QR-kod.  

 

» Läs mer
 

Skyltar och fasadreklam

Vi och våra samarbetspartners producerar bilder i alla storlekar på de flesta material. Allt från små etiketter till stora fasadbanderoller och jättestora skyltar

» Läs mer
 
RSS
 

 

Prisförfrågan

 

Vi strävar hela tiden efter ge våra kunder största möjliga tillfredsställelse i form av högsta kvalitet, bra priser och snabba leveranser.  Maila oss för prisuppgifter. Om du mailar över ditt utkast kan vi ge ett fast pris. Beroende på hur kort tid vi har på oss innan leverans måste ske varierar tiden för offert från oss från någon/några timmar till ett par dar. 

 

När du bifogar stora filer till mejl uppstår ofta problem eftersom de flesta mejlsystem har övre begränsningar för filstorleken. Med webbtjänsten Sprend kan du i stället överföra filer som är för stora för att skicka via mejl. Sprend är en kostnadsfri tjänst som låter dig överföra filer upp till 2 GB storlek.

  • Börja med att gå in på webbplatsen http://www.sprend.se
  • Här får du instruktioner för hur du skickar filer till tjänstens serverdator. Förutom att välja fil måste du även ange mottagarens mejladress. Om du behöver skicka känslig information går det att använda enpinkod som du då själv måste mejla till mottagaren. För att starta uppladdningen till Sprend klickar du på knappen Sprenda filen.
  • Om du behöver överföra flera filer samtidigt är det lämpligt att först packa ihop dem till en enda arkivfil via något komprimeringsprogram (gratis) som WinZip, WinRar eller StuffIt.

 

Till formuläret

 


 

Webb & reklam 

 

För att våra kunder skall kunna ge en samfälld bild både vad gäller tryckt material och på webben erbjuder alla typer av tjänster inom webb och marknadsföring.  För mera information klicka här!