Svenska
Engelska

Om företaget

 

ABC-tryck AB har funnits sedan 1952 och har ungefär 500 kunder som är både privatpersoner och företag. Till 2000 var namnet Avtryck AB, men eftersom vi var kända som ABC-Tryckeriet så ansökte vi om att få företagsnamnet ABC-tryck AB, vilket beviljades av Bolagsverket.

 

Varför välja oss?

  • Korta leveranstider, hög kvalitet och låga priser är kännetecken för oss.
  • Vi ger reklambyråer, reklamavdelningar och övriga (t.ex. brudpar) råd hur de bäst skall kunna uppnå sina mål till lägsta totalpris. Stegen från idé till tryckfärdig produkt blir korta genom tidig samverkan med oss.
  • Vi är ett fullsortimentföretag som trycker bilder och text på olika material - papper, plast, tyg, metall, etc. utgående från en datafil, ett original eller en skiss. Kort sagt hanterar vi alla typer av tryckta alster så att våra kunder via oss får t.ex. sina marknadsföringsbehov täckta oberoende av om det gäller broschyrer, visitkort, brevpapper eller annat.som går att trycka.

 

 

 

Cross-Media

Hos oss kan företag och skolor/högskolor drastiskt sänka sina kostnader för information genom att utnyttja våra Cross-Media-möjligheter.

 

Se fliken Cross-Media för mera information

 

QR-koder

En QR-kod (Quick Response) är en tvådimensionell streckkod. I ökande grad finns QR-koder i tryckta annonser, i affischer, på reklamtavlor och i digitala produktioner. Vi hjälper våra kunder att skapa en QR-kod.  

 

» Läs mer
 
RSS
 

 

Prisförfrågan

 

Vi strävar hela tiden efter ge våra kunder största möjliga tillfredsställelse i form av högsta kvalitet, bra priser och snabba leveranser.  Maila oss för prisuppgifter. Om du mailar över ditt utkast kan vi ge ett fast pris. Beroende på hur kort tid vi har på oss innan leverans måste ske varierar tiden för offert från oss från någon/några timmar till ett par dar. 

 

När du bifogar stora filer till mejl uppstår ofta problem eftersom de flesta mejlsystem har övre begränsningar för filstorleken. Med webbtjänsten Sprend kan du i stället överföra filer som är för stora för att skicka via mejl. Sprend är en kostnadsfri tjänst som låter dig överföra filer upp till 2 GB storlek.

  • Börja med att gå in på webbplatsen http://www.sprend.se
  • Här får du instruktioner för hur du skickar filer till tjänstens serverdator. Förutom att välja fil måste du även ange mottagarens mejladress. Om du behöver skicka känslig information går det att använda enpinkod som du då själv måste mejla till mottagaren. För att starta uppladdningen till Sprend klickar du på knappen Sprenda filen.
  • Om du behöver överföra flera filer samtidigt är det lämpligt att först packa ihop dem till en enda arkivfil via något komprimeringsprogram (gratis) som WinZip, WinRar eller StuffIt.

 

Till formuläret

 


 

Webb & reklam 

 

För att våra kunder skall kunna ge en samfälld bild både vad gäller tryckt material och på webben erbjuder alla typer av tjänster inom webb och marknadsföring.  För mera information klicka här!