Svenska
Engelska

Begär offert on-line

 

Nedanstående formulär underlättar för oss att ge en bra offert och snabbar upp offertarbetet. Ange hur snabb leverans som krävs efter beställning och om vi skall skicka leveransen eller om den skall hämtas i vårt tryckeri.

 

Absolut bästa pris ger vi om vi får 8 dagar eller mer på oss för leverans eftersom vi då kan planera våra arbeten bättre och slipper fördyrande övertidsarbete. 

 

Frakt och moms tillkommer alltid på de priser som vi lämnar. Observera också att kostnader för skapandet eller justering av digital lfil tillkommer om inte kunden har sådan som vi kan trycka direkt från. 

 

 

Produkt*
 
Trycksaker
 
Affischer/Storbilder
 
Färgkopiering
 
Originalarbeten
 
Svart/vit kopiering
 
Scanning
 
Bröllopstryck
 
Etiketter
 
Repro
 
OH-bilder
 
Fotosättning
 
Skylt
 
Inplastning
 
Webbsidor
 
Digitala utskrifter
 
Annat
 

Kort beskrivning av arbetet, leveranstid, leveranssätt:
 
Format
 
 
Sidantal
 
 
Antal färger
 
 
Upplaga
 
 
Pappersvikt
 
 
Omslag
 
 
Namn*
 
 
E-post*
 
 
Leveranstid
 
 
Leveranssätt
 
 
Leveransort/Adress
 
 
Företag
 
 
Adress
 
 
Postnummer
 
 
Postadress
 
 
Telefon
 
 
Mobil
 
 
Fax
 
 

 

 

QR-koder

En QR-kod (Quick Response) är en tvådimensionell streckkod. I ökande grad finns QR-koder i tryckta annonser, i affischer, på reklamtavlor och i digitala produktioner. Vi hjälper våra kunder att skapa en QR-kod.  

 

» Läs mer
 

Skyltar och fasadreklam

Vi och våra samarbetspartners producerar bilder i alla storlekar på de flesta material. Allt från små etiketter till stora fasadbanderoller och jättestora skyltar

» Läs mer
 
RSS
 

 

Prisförfrågan

 

Vi strävar hela tiden efter ge våra kunder största möjliga tillfredsställelse i form av högsta kvalitet, bra priser och snabba leveranser.  Maila oss för prisuppgifter. Om du mailar över ditt utkast kan vi ge ett fast pris. Beroende på hur kort tid vi har på oss innan leverans måste ske varierar tiden för offert från oss från någon/några timmar till ett par dar. 

 

När du bifogar stora filer till mejl uppstår ofta problem eftersom de flesta mejlsystem har övre begränsningar för filstorleken. Med webbtjänsten Sprend kan du i stället överföra filer som är för stora för att skicka via mejl. Sprend är en kostnadsfri tjänst som låter dig överföra filer upp till 2 GB storlek.

  • Börja med att gå in på webbplatsen http://www.sprend.se
  • Här får du instruktioner för hur du skickar filer till tjänstens serverdator. Förutom att välja fil måste du även ange mottagarens mejladress. Om du behöver skicka känslig information går det att använda enpinkod som du då själv måste mejla till mottagaren. För att starta uppladdningen till Sprend klickar du på knappen Sprenda filen.
  • Om du behöver överföra flera filer samtidigt är det lämpligt att först packa ihop dem till en enda arkivfil via något komprimeringsprogram (gratis) som WinZip, WinRar eller StuffIt.

 

Till formuläret

 


 

Webb & reklam 

 

För att våra kunder skall kunna ge en samfälld bild både vad gäller tryckt material och på webben erbjuder alla typer av tjänster inom webb och marknadsföring.  För mera information klicka här!