Svenska
Engelska

Vi är ett komplett Cross-Mediaföretag! 

 

Hos oss kan företag och skolor/universitet drastiskt minska kostnaderna för information och marknadsföring genom att nyttja våra Cross-Media-möjligheter. Nedan visas en principbild på hur det hela fungerar. En medelstor högskola kan mer än halvera tryckerikostnaderna för information till studenter samtidigt som ett ökat sökandetryck med 10-20 % kan uppnås. Författare av facklitteratur (kockar, konsulter, byggare, etc.) kan sälja särtryck i PDF-format eller tryckt utförande och därmed få merförsäljning. Bil- eller husförsäljare kan efter order skicka en manual till kunden på det som skall levereras för att därmed få en mera nöjd kund. O.s.v. 

 

Det enda som behövs är en datafil (Word, In-Design, etc.). Sedan hjälper vi till att på ett kostnadseffektivt sätt skapa de underlag som behövs för att flexibiliteten med Cross-media skall uppstå. Vi har även kortbetalningsalternativ för de kunder som skall betala för särtrycken av böcker. Önskar du/ni uppföljningsrutiner efter utskick (t.ex. vilka elever/studenter/kursdeltagare, etc. som svarar på beställda utskick) har vi denna möjlighet också.

 

Cross-media-principen

 

 

Cross-Media

Hos oss kan företag och skolor/högskolor drastiskt sänka sina kostnader för information genom att utnyttja våra Cross-Media-möjligheter.

 

Se fliken Cross-Media för mera information

 

QR-koder

En QR-kod (Quick Response) är en tvådimensionell streckkod. I ökande grad finns QR-koder i tryckta annonser, i affischer, på reklamtavlor och i digitala produktioner. Vi hjälper våra kunder att skapa en QR-kod.  

 

» Läs mer
 
RSS
 

Share

 

Prisförfrågan

 

Vi strävar hela tiden efter ge våra kunder största möjliga tillfredsställelse i form av högsta kvalitet, bra priser och snabba leveranser.  Maila oss för prisuppgifter. Om du mailar över ditt utkast kan vi ge ett fast pris. Beroende på hur kort tid vi har på oss innan leverans måste ske varierar tiden för offert från oss från någon/några timmar till ett par dar. 

 

När du bifogar stora filer till mejl uppstår ofta problem eftersom de flesta mejlsystem har övre begränsningar för filstorleken. Med webbtjänsten Sprend kan du i stället överföra filer som är för stora för att skicka via mejl. Sprend är en kostnadsfri tjänst som låter dig överföra filer upp till 2 GB storlek.

  • Börja med att gå in på webbplatsen http://www.sprend.se
  • Här får du instruktioner för hur du skickar filer till tjänstens serverdator. Förutom att välja fil måste du även ange mottagarens mejladress. Om du behöver skicka känslig information går det att använda enpinkod som du då själv måste mejla till mottagaren. För att starta uppladdningen till Sprend klickar du på knappen Sprenda filen.
  • Om du behöver överföra flera filer samtidigt är det lämpligt att först packa ihop dem till en enda arkivfil via något komprimeringsprogram (gratis) som WinZip, WinRar eller StuffIt.

 

Till formuläret

 


 

Webb & reklam 

 

För att våra kunder skall kunna ge en samfälld bild både vad gäller tryckt material och på webben erbjuder alla typer av tjänster inom webb och marknadsföring.  För mera information klicka här!